Vali teema

11.3.09

9. märts PP bändi osadus

5Ms 8:11-18

Me sarnaneme Iisraeliga praegu rohkem, kui kunagi varem. 
Meil on väga hea elu, väga mugav elu. Meie mugavus, turvatunne ja turvaline elu on need asjad, mis tegelikult panevad meid eemalduma Jumalast. Kaob ära see palvetamise ja ülistamise vajadus, kui sul on kõik asjad olemas. 
Tuletage meelde oma Jumalat, kes on kõik selle teise võimaldanud!

Kui meil hakkavad ülistuslood toimima ja koosmäng sujub, tekib turvatunne..siis me ei tohi lasta sellel rikkuda meie visiooni ja ausust enda- ja Jumala vastu. Me ei tohi muutuda mugavaks - ennast tuleb iga päev läbi katsuda, et me saaksime olla Jumala ees ausa südamega ja puhtad. 
Ülistus peab olema aus ja tulema seest. Jumal näeb selle läbi, kui sa lähed vale südamega tema ette. 
Iga päev tuleb muutuda!

1Jh 1:5-9

Küsimus: Mis on täna muutunud sinu elus?

Muutumine on vajalik, et meis säiliksid vaimuannid (Gl 5:22-23)
Nagu ka Iisrael, nii ka meie suudame käia ühe Jumala imeteo või õnnistuse lummuses kõige rohkem ühe nädala. Siis hakkame jälle jahtuma, mõni nurisema, mõni langema. Sellepärast, et meie ühendus Jumalaga oleks alati maksimaalselt kuum peame me ennast muutma iga päev, paluma uusi õnnistusi, ise töötama selle nimel, otsima Teda, et meil oleks midagi, mida jagada ka teistele. 
Võimatu on juhtida inimesi ülistusele, kui sa oled leige või üldse jahtunud. Meil peab olema midagi jagada neile, kes vajavad ülistusele julgustamist, meil on vaja näidata eeskuju oma vaimuliku rõõmuga neile, kes ei tea, kuidas olla või käituda. Kõige tähtsam, me peame olema alandlikud, et kogu au saaks Jumal!
Ennast tuleb läbi katsuda. Nagu enne armulauda - vaata, kas sa oled siiras ja aus, sest Jumal näeb selle läbi. Ära tee ülistus tühiseks. 

Valedes elamine ei muuda meid! Me peame muutma end ja muutuma IGA PÄEV!



Hilisemad lisamõtted:

Ülistus ei tulene ainult muusikast. Ülistusse juhtimine ei tule ainult muusikast. Meil on peame üistama Jumalat IGA asja eest, koguaeg, iga hetk. Tunnistus saab olla ülistusse juhtimine, jutlus saab olla ülistusse juhtimine, palve saab olla ülistusse juhtimine, vestlus saab olla ülistusse juhtimine. 
Ülistada saame me kõige eest - perest kuni pluusinööbini, kui me siira südamega toome au Jumalale. 

Rm 1:20-22 

Ülistada Jumalat KÕIGES!


Aamen

2 comments:

marii said...

19.märts..ehk siis need on prohvetlikud mõtted nagu ma aru saan:)?

theMairo said...

päris tean, et kust see 1 sinna ette sai.. :S